Selgere til Sør-Norge


Sales representatives in Norway – Fairpoint Outdoors A/S is the company behind kineticfishing.com and established brands like Kinetic, Westin and several others. Right now we are looking for sales representatives to make our Norwegian sales team even stronger. To apply for the job you have to live in the area and speak Norwegian. This is why the job advertisement bellow and attached is in Norwegian:

Selgere til Sør-Norge – I Fairpoint Outdoors A/S opplever vi stadig større etterspørsel etter våre produkter, og derfor ønsker vi å utvide vårt salgsteam i Norge. I den forbindelse søker vi dyktige selgere som kan ta seg av salget til gamle og nye kunder i Norge.

Den rette person for Fairpoint Outdoors A/S har følgende kvaliteter:

  • Lang erfaring med salg og gjerne med bakgrunn i fiskeutstyrsbransjen.
  • Massevis av energi og ”drive” og med evne til å arbeide effektivt og selvstendig.
  • En troverdig personlighet som evner å formidle våre produktstrategier til bransjen og skape langsiktige relasjoner til våre kunder.
  • Du må være innstilt på stor reisevirksomhet og perioder med stort arbeidspress.

 Fairpoint Outdoors A/S har hovedkontor i Allerød i Danmark, men er et internasjonalt selskap, som er en av Skandinavias største fiskeutstyrsgrossister. Vi arbeider med de førende aktører i bransjen, og våre varemerker har en sterk posisjon i hele Skandinavia. Innovasjon er et vesentlig element i vårt framtidige arbeid, og vi ønsker å skape verdier både for våre kunder og våre medarbeidere. Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn og attraktive personalgoder til den rette personen.

Er du den rette til jobben, vil vi gjerne bli kjent med deg så fort som mulig. Derfor vil vi gjerne ha søknaden din omgående. Søknaden sendes til:

Thorbjørn Galtt-Møller
Sales Manager
tgm@fairpoint.dk
+45 4810 3800
Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.